Gift cookies



Wat is leuker geven of krijgen? Deze week stond op de site van FLOW een artikel dat je veel terugkrijgt als je spullen deelt of weggeeft. In dit artikel geeft Nina een maand lang elke dag iets aan een ander en het levert haar hele mooie dingen op zoals nieuwe vriendschappen. Ik vind dit een fantastisch initiatief. Hoog tijd om meer spullen weg te geven.





Om mooie spullen, die niet een vermogen kosten, weg te geven bakte ik met Madee koekjes. Het recept is van Jill, Jill is de tv-heldin van Bente en Madee. Het leuke van deze koekjes is dat ze een raampje hebben. De raampjes maak je van zuurtjes welke smelten als ze de oven in gaan. Wij gebruikten alleen rode zuurtjes omdat dit mooi past in de decemberperiode. Tip: doe de koekjes niet langer dan 15 minuten in de oven, want dan verbranden de raampjes en worden ze donkerbruin en dat is zonde.





We doen de koekjes in een weckpot (een maisonjar of een bruine bonenpot kan ook). Versier de pot met een takje en een mooie gifttag. Klaar om weg te geven!

Fijne pakjesavond!

1 opmerking:

  1. Wat een leuk (en lekker!) idee! Ik heb net pepernoten chocorotsjes op het blog gezet, die deel ik straks ook met iedereen :)

    BeantwoordenVerwijderen