Picknick & celebrate










Gisteren was mooie dag in september. En mooie dagen moet je vieren. We stapten op de fiets en namen een groot wollen kleed, wat lekkere dingetjes zoals pepernoten (wij eten ze van september tot januari), rode besjes, wat limonade, een bal en wat leesvoer mee en hielden een uit-school-picknick.

We lagen op onze rug op het kleed en zochten naar figuren in de wolken. Dit is één van de vragen uit het Kletsboek van Gezinnig. Er staan zulke leuke vragen in die kinderen écht laten kletsen. Bente en Madee geven hele eerlijke antwoorden op de vragen. Bijvoorbeeld welke dag van de week is je lievelingsdag en welke is je stomste en waarom. De vragen 'eens of oneens' geven leuke discussies, bijvoorbeeld: Iedereen moet evenveel geld hebben of konijnen in een hok zijn zielig. Onze favoriete vragen zijn: Wat zou je doen voor 1000 euro: zou je in je nakie naar school gaan of een dikke scheet in de klas laten? We hebben erg veel lol met dit boek en leer de meisjes nog beter kennen.

En we vierden dat mijn blog genomineerd is voor de vtwonen Meet the Blogger award in de categorie advanced. Zo'n ontzettende eer om tussen deze 10 talentvolle bloggers te staan waaronder, Zilverblauw, Bright.Bazaar, Yvestown. Het gevoel dat mijn blog zo gewaardeerd wordt is geweldig. Eind september gaan drie bloggers gaan door naar de finale op 3 & 4 oktober tijdens de Meet the Blogger Conference in Amsterdam. Er kan tot 13 september gestemd worden op jouw favoriete blog. Merci!

Een fijne dag

Wimke

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je nominatie, wat leuk! Ook ik heb gestemd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ontzettend leuk dat je bent genomineerd. Heb natuurlijk op je gestemd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn is t om mooie dagen te vieren, hoop dat er nog ontelbaar veel zullen volgen!
    Gefeliciteerd met je nominatie, natuurlijk heb je mijn stem!

    BeantwoordenVerwijderen