Foodfestival














Big Taste Foodfestival! Eindelijk een eetfestival in de buurt. Nu was ik bang dat het misschien een beetje tegen zou vallen. Het weer wilde niet meewerken vandaag en is een foodfestival leuk in Sneek? Niets is minder waar. Het was zelfs leuker dan ik had gehoopt! Mooi aangeklede eettentjes, veel verse producten, swingende muziek en aan de kinderen was gedacht.

Ondanks de regen was het er gezellig druk. De dames Alice & Kate met de reizende popcornmaker de Steam Pop Machine waren de toppers van de dag! Verder vond ik de WOK-truck, biefstuk van LoetjeLokaal55, Hieper de Pieper en de poffertjes van oma te gekke kramen op het festival. Ik ben om, foodfestivals zijn gezellig en hartstikke leuk met kinderen.

Vandaag was de laatste dag in Sneek, maar wil jij ook nog naar het Big Taste Festival? Op 4, 5 en 6 september staan de foodkramen in Groningen.

Fijne zondag!

2 opmerkingen:

  1. Tof dat het leuk was! Wij besloten last minute een dagje naar Terschelling te gaan en dachten in de vooravond misschien te gaan, maar dan regende het zo hard en waren we zó uitgewaaid dat het dus Klein Java geworden is, wat absoluut ook een goeie keus was! Vandaag gaan we Sneek écht es bezoeken, gewapend met regenjas en paraplu :-) Fijne week daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er reuze gezellig én lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen