8 dagen tot Kerst

 

Langzaamaan wordt het al een echt kersthuis. Er hangt een mistletoe in onze slaapkamer, wat geen echte is maar er wel een beetje op lijkt. We drinken warme chocolademelk en eten de eerste kerstkransjes.  Ons lievelingsboek 'Kerstmis' van Dick Bruna (deze heeft juf ook) is dagelijks leesvoer en de glazen augurk is verstopt in onze kerstboom.

Een augurk in de kerstboom is een spel voor kinderen. Wie van een afstand als eerst de augurk ontdekt mag als eerste zijn pakje open maken en heeft een jaar lang geluk. Wij doen dat niet hoor, maar vind het idee erachter wel erg leuk. Verder kijken we dagelijks Kerst met Linus & Vrolijke Kerst en openen elke dag een cadeautje van de adventskalender. De spanning stijgt!

Fijne dagen!

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gezellig uit! En wat een mooie foto's maak je...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's en wat is het gezellig bij jullie thuis! Ik ben toch zo benieuwd naar dit boek, zie het plots overal verschijnen :-)
  X, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat hebben jullie toch een heerlijk licht huis en nu in kerstsfeer! Dat leuke kerstboek hebben wij ook veel (voor)gelezen. En die traditie met die augurk... haha, ik had er nog nooit van gehoord! Veel plezier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke foto's! En die afgebladderde nagellakhandjes, heel herkenbaar :-) geniet van deze dagen. Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een gezellige sfeer Wimke...en ook je andere kerstblogposts zijn weer even fijn om te lezen een bekijken. wat een ontzettend leuk verhaal van dat kaarten schrijven naar het hele dorp. Heerlijk hoe kom je erop :))) geniet van de countdown naar kerst. x Yzette

  BeantwoordenVerwijderen