Tipitent traktatie


Bente trakteert vandaag, samen met haar vriendin Heleen. Zij was ook in augustus jarig. De meisjes geven ook samen het feestje. Heleen heeft een hele creatieve moeder. Ze appte me deze week een paar foto's voor traktatie- ideeën. Is deze tipi ook leuk? Wat een te gekke traktatie is dit! Allebei maken we de helft van de tentjes. Gelukkig maar, want het is meer werk dan dat het lijkt! In 2 uren tijd heb ik de tentjes geknipt en gevouwen. Tip, plak de tent met dubbelzijdig tape in plaats van lijm. De tent wordt gevuld met wat snoep en de zoute sticks zijn de tentstokken.

Ere wie ere toekomt. Francien heeft deze tipi ontworpen voor haar dochter. Op haar blog staat ook de mal van de tent en hoe je hem moet vouwen.


10 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee, ik onthou em!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk!
  Ik heb hem gepind! :-)
  www.pinterest.com/bernardine/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! En bedankt voor de vermelding :) Veel werk is het zeker! Ik hoefde er gelukkig niet zo veel, omdat onze dochter nog bij een gastouder is. Hopelijk was het een geslaagde dag op school!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was een hele geslaagde dag! Bedankt voor het delen van deze superleuke traktatie!

   Verwijderen
 4. Hallo Wimke,

  Ik heb je vermeld in een facebookpost op www.facebook.com/uwfinsekota. Leuk hoor die tipi's!

  Hartelijke groeten,

  Hanneke de Boer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zo een leuk idee, ik wou het ookwel uitproberen maar hoe kan je eigenlijk zo een typisch tipi tentjes maken ik heb een schoolproject en wil deze heel graag maken maar heb het techniek nog niet goed door ik moet het helemaal zelftekenen kunt u mij misschien een raad geven hoe ik het gemakkelijk kan maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het zo een leuk idee, ik wou het ookwel uitproberen maar hoe kan je eigenlijk zo een typisch tipi tentjes maken ik heb een schoolproject en wil deze heel graag maken maar heb het techniek nog niet goed door ik moet het helemaal zelftekenen kunt u mij misschien een raad geven hoe ik het gemakkelijk kan maken?

  BeantwoordenVerwijderen