Elke dag een feeënfeestje


Sprookjesachtig feeënfeestje voor een zevenjarig meisje
Bente is een meisje dat van mooie meisjesdingen houdt. Madee is een meisje dat van stoere meisjesdingen houdt. Een voorbeeld; tijdens de vakantie mochten beide meisjes iets uitzoeken bij de H&M. Ze gingen afzonderlijk op jacht. Binnen 3 minuten stonden ze beide weer voor me. Alle twee met een paar schoenen in de handen. Bente met sandaaltjes met zilveren bandjes en een klein hakje (daar ging het haar uiteindelijk om) en Madee had een paar enkelhoge paars glanzende stoere sneakers vast. Een meisje naar mijn hart :). 

Bente is dus deze week 7 jaar geworden en het kinderfeestje heeft ze nog tegoed. Samen met haar vriendin geeft ze samen een feestje. Ze hebben al een paar feestjes bedacht: een Frozenfeestje (naar de film), een discofeestje, een zwemfeestje, een zeemeerminnenfeestje (maar dat is voor de jongens niet zo leuk) of gewoon spelletjes thuis. Of hebben jullie een feestjestip voor meisjes van zeven? 


Voor V&D maakte ik een blog over een DIY Feeenfeestje. Een sprookje in de achtertuin. Neem een paar doily's (papieren onderleggers van kant), zilveren hoedjes, stokken en wat lint en een kinderfeestje is geboren. Lees hier de uitwerking.


5 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je twee zulke verschillende meiden hebt! Benieuwd wat voor meisje mijn dochter blijkt te zijn, dat is nu bij 14 maanden nog niet zo goed te zeggen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk, 2 verschillende karakters. Onze meiden zijn ook heel verschillend. Genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk!
    Een meisjesfeestje... Een leuk doe-het-zelf-feestje waarbij alle meiden met iets moois weer naar huis gaan? Of een beauty-farm-feestje? Zelf maskertjes maken en opdoen, tutten met borstels en lintjes en nagellak... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn kids vonden op hun 7e een letterfeestje heel leuk. Speurtocht met letters, lettervermicelli in de soep, woordbingo, krantendans, alle letters van de namen in een pot en om de beurt er 1 uithalen, als er een naam gevormd kan worden, mag deze het cadeautje geven.
    Groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen