Booklaunch: Happy Home





















Donderdag was de boeklancering van het nieuwe kookboek van Rice. De lancering was in de kleurrijke  en vernieuwde winkel van Kitsch Kitchen aan de Rozengracht in Amsterdam. Samen met Elske maakten we er een dag Amsterdam van.

Ik vind boeklanceringen altijd erg gezellig. Even bijkletsen met blog-collega's en Instagram-vrienden 'in het echt' ontmoeten. Aangekomen bij de winkel van Kitsch Kitchen moesten we naar boven waar het ontvangst en de lancering van het kookboek: Happy Home, Every day Magic for the Family was. We werden ontvangen met heerlijke citroen-maanzaad cake uit het nieuwe boek, deden een mini-workshop en lieten ons boek signeren door Rice-queen Charlotte Guéniau (oprichtster van Rice en schrijfster van het boek).

Het kookboek is net zo kleurrijk als de spullen van Rice. De recepten zijn volgens mij erg goed te maken; zoals zoete aardappel hummus, naanbrood pizza's en roze pavlova. Wat het boek nog leuker maakt zijn de vijftien eenvoudige zelfmakers.

Na de lancering moesten we natuurlijk nog even rondkijken tussen de kleurrijke spullen in de Kitsch Kitchen winkel en gingen daarna Amsterdam nog even in.

Het boek Happy Home, Every day Magic for the Family is binnenkort te koop in de winkels, ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes!

1 opmerking:

  1. Dat ziet er vrolijk uit! Alleen al vanwege de cover zou ik 'm willen :)

    BeantwoordenVerwijderen