Pinwheel caketoppers


Wij geven soms feestjes, ook al hebben we niets te vieren. Madee is nog lang niet jarig maar wilde vaker een feestje geven, gewoon zomaar omdat één keer per jaar een feestje zo weinig is. En ik geef haar groot gelijk. Daarom vieren we morgen een hardloopwedstrijd-feestje. Ze rennen een parcours van twee rondjes om de speeltuin, de winnaar krijgt een muffin en een medaille. 



En vrijgdag geeft ze een fietsversier-feestje. Haar vriendinnetjes komen dan hun fiets poetsen en als de fietsen glimmen versieren we de spaken met klikkers en hangen lintjes aan het stuur. Zo moeilijk hoeft een feestje niet te zijn. Voor volgende week hebben we een boekenfeestje op de planning. Ik haal de geknutselde caketoppers weer van de muffins, deze kunnen we best nog eens gebruiken! Wil jij ook weten hoe je deze leuke pinwheels maakt? Kijk even op Bloesem voor de uitwerking. Ik ga verder met de uitnodigingen!

Fijne dag!


4 opmerkingen:

  1. Heel goed idee! Het leven is toch een feestje....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk al die feestjes, ik geef Made groot gelijk, veel leuker van die feestjes tussendoor! De versiering is in iedergeval leuk en vrolijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke idee. Redenen genoeg te bedenken om een feestje te vieren.

    BeantwoordenVerwijderen