Musthaves voor de meisjeskamer



Het is een feest om te mogen bloggen voor HEMA. Om de blogposts te maken mag ik spullen uitzoeken en dat is natuurlijk het leukste onderdeel. Zodra ik de winkel binnenstap heb ik genoeg inspiratie om honderd blogs te vullen. Ik liet me gaan bij de blijmakers en maakte een blog over de musthaves voor de meisjeskamer. Zo jammer dat we geen jongens hebben, dan maakte ik ook één voor de jongenskamer. Hieronder kun je lezen welk item mijn favoriet is. Op de HEMA-blog lees je mijn complete verhaal met nog meer foto's.



Madee haar kamertje is zo fijn om te fotograferen. Het licht is er altijd goed, zelfs op een regenachtige dag of op een late namiddag. De confetti muurstickers knallen dan ook van de witte muur. Nog meer kleur op de kinderkamer! Dit is meteen mijn favoriete meisjeskamer-musthave. Vorig jaar maakte ik heel eenvoudig zelf confetti muurstickers (lees hier hoe jij ook deze muurstickers kunt maken). Hoe je de gehaakte slinger maakt leer je hier. Meer zelfmakers vind je hier of op mijn Pinterestboard!

Volg je me al op Facebook? Ik heb een speciale pagina gemaakt voor mijn blog. Fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke ideeën, mooie inspiratie voor onze grote klus in de meivakantie, onze twee meiden (ook een Benthe en ook 5 en 7 jaar) krijgen dan samen een grotere kamer. De confetti muur en de bolletjeslampjes gaan er zeker komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet het er allemaal super gezellig, vrolijk en kleurrijk uit!!!

    BeantwoordenVerwijderen