Writing Christmas-cardsJaren geleden hebben mijn zussen en ik eens het hele dorp een kerstkaart gestuurd. We knipten 500 kaartjes. Op de kaartjes schreven we Prettige Feestdagen, tekenden een takje hulst en onze naam. We kregen dat jaar extreem veel kaarten terug. Ook veel kwamen mensen aan de deur met de vraag wat ze met het kaartje moesten of juist heel blij waren met onze kerstgroet. Nog steeds schrijven mijn ouders en beppes ongeveer 80 kerstkaarten. Mijn beppe begint al in de zomer met het maken van 3D-kaarten. Dan is het toch een grote eer als je een eigengemaakte kaart krijgt. Dat iemand de moeite heeft genomen om jou zo'n mooie kaart te sturen.

Dit jaar had ik even geen zin om kaarten te maken. Ik kocht een paar setjes gouden kaarten bij Elske, downloadde de fantastische free-printable van Anki van Zilverblauw en stuurde deze door naar fotokaartenshop van Hema en ik haalde bij PSikhouvanjou de kleine sneeuwsterren van Engelpunt en de Mibo-dieren. Toch nog een beetje zelfgemaakte kaarten dit jaar. O ja en de Merry X-maspons is van Hema.

Liefs Wimke

8 opmerkingen:

 1. Zo leuk kerstkaarten! Ik heb ze dit jaar wel weer zelf gemaakt, wij versturen er zo'n 50stuks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk! Ik weet eerlijk gezegd nog niet of ik dit jaar kerstkaarten ga versturen. Meestal ben ik heel fanatiek, maar ik heb er nog even de puf niet voor gehad... Misschien tussen kerst en oud en nieuw alleen happy new yearkaarten... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat cool zo met die afgeronde hoeken! En wat een eer dat je onze printable gebruikte, echt tof om te zien zo als kaart. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is altijd erg leuk om dingen zelf te maken, ik heb dit keer wel kant-en-klare kaarten gekocht, maar misschien wel een leuk idee om volgend jaar te gaan doen ;)

  xxx
  http://www.rockinheels.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze mooi geworden als kerstkaart! Dankzij jou heb ik vandaag zelfontworpen kaarten besteld bij de HEMA! Ik had me er nog nooit zo in verdiept... bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk! Ik hou van kaartjes en zelfgemaakt is helemaal leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat fijn dat je dat doet.

  Fijne kerstdagen.

  BeantwoordenVerwijderen