Paper flowers voor V&D





Ik blog nu een paar maanden voor Vroom en Dreesmann oftewel V&D. Omdat ik eigenlijk nooit bij de V&D kwam, was ik verrast door het assortiment. Zo hebben ze VT-wonen, Creuset, Present Time, Rise, Moleskine... Ik moest mijn mening bijstellen. De V&D is vernieuwd en heeft niet meer hetzelfde saaie imago van vroeger. Maar zoals ik zei, ik blog nu een paar maanden voor V&D en het leek me tijd om eens langs te gaan bij mijn opdrachtgever op het hoofdkantoor in Amsterdam. Vorige week woensdag stapte ik in de auto en reed in een uur naar het hoofdkantoor. Ze zitten meteen naast de Ikea. Gelukkig maar, want ik was een uur te vroeg. Na wat slenteren door de Ikea en een kop koffie ging ik door naar mijn afspraak.

Ook het kantoor van V&D is hartstikke anno nu. Fijn licht, frisse nieuwe collectie en een grote La Place kantine. Ja, het was een fijne kennismaking en hun plannen zijn te gek. We gaan nog veel horen van dit warenhuis. Tevreden reed ik terug en werkte aan een nieuwe blogpost.

Van een flinke stapel crêpe-papier maakte ik paper flowers. Wil je ook deze gave paper flowers maken? Ga even naar de stijlblog van V&D, want daar staat precies hoe je ze maakt ;).

Fijne dag!

X Wimke

5 opmerkingen:

  1. Heel leuk die bloemen! Ik ga hem onthouden voor de juffendag en oma's verjaardag, dus bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleurrijke bloemen! En weer prachtige foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ich hätte so gerne Anleitungen für die tollen Häkeldecken, die auf den Fotos immer im Hintergrund sind, z.B. für die schwarze Decke oder für die gestreifte ...
    Ist das denn möglich??

    BeantwoordenVerwijderen
  4. That blanket is beautiful! Is it here on your blog with a tutorial somewhere?

    BeantwoordenVerwijderen